Ieri am avut bafta. Am dat de Nicole pe messenger, disponibila si fara programari. Mi-a zis ca e cu colega ei, Denisa, la taclale si ma asteapta in 30 de minute sa ajung la ea. Cum o "vanam" de ceva timp dar nu ne-am sincronizat, m-am conformat si am sunat-o din rond de la Alba Iulia (acolo are acum locatia, vis-a-vis de Traffic Pub) undeva in jur de 16:00. Mi-a dat indicatiile corespunzatoare si am purces spre locatie. Pe drum, ca asa sunt eu un gentleman, m-am agatat de doua buchete de flori pentru fete. Am ajuns la scara, au un portar, un nene care e clar ca stie povestea, ca m-a indrumat corect si politicos catre apartament. Din pacate, probabil din cauza "zarzavaturilor" am speriat un coleg (de aici, de aiurea, habar n-am) care a aparut imediat dupa mine (probabil la Denisa) si, cand m-a vazut in faza usii cu doua buchete de flori si-o fi zis omul ca a luat vreo teapa. Nu-i asa, si imi cer scuze si lui si Denisei ca am creat confuzie.
OK, imi deschide Nicole, in tinuta standard (corset, chilotei si pantofi rosii), am intrat in dormitor, stat la taclale pret de o tigara si o Cola, dupa care am trecut la dus. Prosop mare, curat si uscat, baia curata, cu problemele mai sus descrise de toti cu furtunul de la dus si scurgerea lenta. Intors in dormitor, am inceput cu o sesiune FK, continuata cu un oral de nota 10, lent, umed, cu deep, ce sa mai zic, cum trebuie. Am vrut si eu sa-i testez pasarica, asa ca am trecut la un cunni, o bucurie de pasarica, eilata proaspat, curata si fara mirosuri ciudate, Nicole a parut la un moment dat sa ajunga si la orgasm (nu stiu daca simulat sau nu, dar oricum m-am simtit bine). A reinceput ea cu oralul, pana am fost la un milimetru de finalizare. S-a oprit exact la timp, mi-a pus un prezervativ si am sarit peste etape, trecand direct la anal. Care a fost fantastic, funduletul stramt, senzatiile sunt de exceptie, finalizat nu dupa mult timp in preze.
Desi venisem mai hotarat pe treaba, am constatat ca nici fizic, nici mental nu prea sunt pregatit de un al doilea numar, asa ca mi-am pierdut restul timpului stand cu Nicole la taclale - si ai ce vorbi cu ea, nu te plictisesti, am stabilit sa ne vedem din nou cat mai curand, un nou dus, imbracat si plecat relaxat, dupa ce am decartat 250 roni fara ca Nicole sa faca vreo aluzie in directia asta (era sa si uit, bine ca mi-am adus aminte in timp util).
Din punct de vedere fizic recunosc ca nu este exact genul meu, dar stiam la ce sa ma astept. Recunosc ca de obicei sunt fan mai slim (cum este colega Denisa, yummy-yummy), dar chiar si asa, Nicole este OK, genul la care ai pe ce pune mana, curbe ample pe unde trebuie, fara sa simti grasime prin partile esentiale. Nu vreau sa ma arunc in comentarii pe tema asta, pentru ca aici fiecare este cu gustul si preferintele lui, asa ca ma limitez a spune ca pozele indica fidel realitatea din teren, dupa parerea mea. Oricum, absolut orice este compensat de atitudinea prietenoasa si dezghetata, care te face sa uiti de orice inhibitii.
La final, notele juriului:
- Aspect: 8.5 (dar este strict subiectiv si din cauza gusturilor proprii)
- GFE: 10
- Oral: 10
- Normal: Nu s-a prestat, nu se noteaza
- Anal: 10
Asa ca, cel mai probabil, ma voi inscrie in lista de clienti fideli (bineinteles, daca voi mai avea loc). As putea fi tentat la un moment dat si de un combo Nicole-Denisa, dar sa vedem cum evouleaza lucrurile.
Pentru toti, sa aveti un weekend excelent!
Pentru Nicole, supliment, multi pupici unde ii place ei mai mult!