In urma unor recenzii gasite la vecini am vizitat si eu domnisoara care raspunde la numele Krisztina, numarul ei de telefon este 0755512875 ( 0755.512.875 ), iar in cele ce urmeaza va invit sa cititi recenzia mea postata in prealabil pe forumul concurent despre intrevederea avuta cu domnisoara:
Avand drum prin Targu Mures, iar recenziile scrise despre Krisztina nu ma lasau sa-mi vad de viata mea linistita, mi-am facut o programare la d-soara cu o zi inainte, ca sa fie totul sigur. Chiar si asa a intervenit o mica deviere de la program, dar nimic grav, din fericire sunt un om flexibil. Locatia a mai fost descrisa, nu mai are rost sa prelungesc si eu sirul vorbelor, cei care vin din zonele vestice ale tarii au un avantaj clar, nefiind nevoiti sa strabata tot orasul in cautarea locatiei, ea se afla chiar la intrarea in Targu-Mures dinspre Azomures. Incaperea in sine este o casuta mica si batraneasca si beneficieaza de curte proprie, intrare separata, deci nu stiu cei care au considerat ca in curtea respectiva mai locuiesc alti vecini, ce au vazut... nu este vorba de asa ceva.
Krisztina este genul de domnisoara dupa care iti intorci capul pe strada si exclami, asa numai in tine, mormaind, ca ce ti-as face de te-as prinde. Inalta, cu parul ondulat, trasaturile chipului cu usoare tendinte mongoloide tradeaza originele ei, se deplaseaza pe acele picioare lungi si frumoase ca o felina gingasa si nobila, dar gata in orice clipa sa te devoreze. Te primeste imbracata elegant, te conduce de la poarta in casa, are o atitudine calma si zimbitoare, asa incit chiar in aceste prime momente ai o impresie foarte bine fondata, ca ai ajuns la locul potrivit.
Prestatia in sine... daca as fi primul recenzor care scrie despre ea, as scrie asa imediat la inceput, ca sa nu va tin cu sufletul la gura, ca se situeaza undeva la nivelul tezelor de doctorat de la o universitate prestigioasa, care vreti voi, Yale, Harvard, Stanford... daca imi permiteti sa fac o asemenea comparatie. Te invita sa te culci pe burta...pana aici nimic nou... si incepe sa aplice un masaj de relaxare uleios, dar masaj de masaj, nu mangaieri plictisite, iar acest masaj de relaxare este condimentat in permanenta de mici elemente de surpriza cum ar fi un sarut in ceafa, si imediat in clipa urmatoare simti o furnicatura pe bilute si penis provocata de o atingere suava a mainilor ei. Imediat dupa asta simti cum ti-o ia in gura degetul mare de la picior (asta ma rog, poate ca depinde si de om, eu am pedichura facuta intotdeauna) ca in clipa urmatoare sa ai impresia cum limba ei alearga brusc de la bilute, poposind in anus ca dupa aia sa te linga pe sira spinarii pana la ceafa, si deodata iarasi simti cum un sfarculet iti gadala anusul, aproape in acelasi timp cand iti linge talpa. Si te maseaza cu tot corpul, si se freaca de tine, si te mangaie cu buzele, cu labiile, cu sanii... si daca nimic in lumea asta n-ar fi sigur, ci doar un singur lucru, acesta ar fi cu certitudine faptul ca ai nimerit exact in locul potrivit, iar Raiul ti se poate deschide si aici pe pamant. Si inca nu m-am intors de pe burta pe spate... Acum sincer, eu nu stiu voi ce intelegeti prin sex oral, dar citind multe recenzii am inteles ca anumiti colegi considera ca sexul oral este actul prin care iti poti baga organul genital in cavitatea bucala a partenerei si o futi in gura, iertati-mi expresia. Si sunt anumite persoane prestatoare de servicii sexuale care chiar nu sunt in stare de mai mult, pur si simplu isi ofera acest orificiu ca si recipient pentru ejaculare. Cu o treapta mai sus se afla acele domnisoare care inteleg esenta placerilor barbatesti si asezoneaza aceasta manifestare a poftelor sexuale cu mici atentii acordate zonelor limitrofe, bilutelor, anusului etc. Dar sa nu oferi sex oral si in acelasi timp sa-ti faci clientul sa se simta ca dupa cel mai bun blow-job al vietii lui cred ca apartine doar acelor fiinte legendare care impinzesc de exemplu mitologia greaca, fiinte imaginare despre care credem ca n-au existat niciodata, cand de fapt nimfele exista domnii mei, traiesc intre noi. Iar una dintre ele este Krisztina. Si repet, si subliniez ca sa evitam orice neintelegere: Krisztina nu face sex oral! Krisztina e detinatoarea acelor technici de facut barbatii sa se simta bine, care numai putinelor domnisoare sunt date, dar ea le stapinaste cu perfectiune.
Ca sa revin cu picioarele pe pamant, la final am facut un dus impreuna, am decartat suma de 100 de lei, am fost condus la poarta, ne-am luat ramas bun, si sunt sigur, in ceea ce depinde de mine, ca voi mai reveni.